LOADING

Type to search

Élem

Vajon tényleg fontos vagy neki?

Share

Emberi kapcsolatok, szerelmek, barátságok. Biztosan veled is megtörtént már, hogy elbizonytalanodtál a másikban. Nem tudtad eldönteni: vajon tényleg fontos vagy neki? De az is lehet, hogy inkább a bosszúság jelent meg benned, mert olyan egyoldalúnak tűnt az egész. Talán még szóvá is tetted, aminek hatására kedves szavakat és ígéreteket kaptál. Te mégsem érezted valósnak…

Íme az igazság a kapcsolatokról: aki szeret, akinek hiányzol, az keresni fog. Ez az élet egyszerű ténye, noha szeretjük túlbonyolítani. Persze nem mindig minden fekete vagy fehér, hiszen a különböző élethelyzetek, a munka és a feladatok áradata olykor elsodor minket. Ugyanakkor az ember érzi, ha valakinek számít.

Hogyan? A szívével. A lelkével. Akivel kapcsolatban bizonytalan vagy… Nos, ez a bizonytalanság talán sokkal egyértelműbb, mint gondolod. Igen, persze… Lehet, hogy a másik fél sem tudja eldönteni, mit érez irántad. Vagy hogy milyen helyet foglalsz el az életében. De szerinted ez jó előjel? Tényleg gondolkodni kell azon, mennyire fontos nekünk valaki?

Vannak kapcsolatok, amelyekből egyszerűen eltűnik a közös hullámhossz. Hiába fényezzük, hiába hordunk össze tengernyi kifogást, az igazság attól még nem változik. Tedd a szívedre a kezedet! Neked is eszedbe jutott valaki, miközben ezeket a sorokat olvasod? Talán igen… És mi volt a következő gondolatod?

Csak véletlen? Nem is igaz, hogy nem törődik veled, csupán arról van szó, hogy… * ide jönnek a kifogások *. Próbálod szépíteni a dolgot? Megértem. Olykor nehéz szembenézni az igazsággal. De egy valami biztos. Életem egyik legnagyobb tanulsága a következő volt: a lélek és a szív mindig a helyes irányt mutatja.

Nők vagyunk, tehát működik az intuíciónk. Még akkor is, ha hazudunk magunknak, mert félünk. Ne érts félre, ez teljesen rendben van. Lehet félni bizonyos kapcsolatok elvesztésétől. De gondolkodj hosszú távon! Hogyan lenne jobb neked? Még több évet azon bosszankodni, hogy akit a legjobb barátnődnek gondolsz, fel sem hív hetek óta? Vagy stresszelni azon még hónapokat, hogy a férfi, akivel randizol, nem üzen, és képtelenek vagytok egyről a kettőre lépni?

Nehéz döntést hozni. Olykor fájdalmas és kellemetlen. De ezek az érzések csak rövid ideig tartanak ahhoz képest, amennyi terhet rósz magadra, ha továbbra is elbújsz az igazság elől.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *