LOADING

Type to search

Ez+az

Ők azok, akik júniusban találkoznak egy különleges emberrel – legalábbis a csillagjegyük alapján

Share

Néhány állatövnek különleges júniusa lesz. Találkozni fognak valakivel, aki megváltoztatja az életüket – de csak akkor, ha odateszik magukat és megnyitják a szívüket.

Ha ellenállnak a változásnak, vagy túl magas fallal bástyázzák körül magukat, akkor lehet, hogy elengedhetnek valakit, aki fontos. Íme néhány állatövi jegy, akik idén júniusban találkoznak valakivel, akiben megvan a lehetőség, hogy megváltoztassa az életüket:

Mérleg

Azt feltételezed, hogy mindenkinek, akivel találkozol, tartogat valami különlegeset számodra – ez teszi csodálatossá a veled való érintkezést. Annak ellenére, hogy minden egyes emberben képes vagy megtalálni a jót, és örömmel találkozol bárkivel, ebben a hónapban tényleg egy igazán különleges emberrel fogsz találkozni. Valaki, aki meggyőz, hogy egészen más szemszögből nézd a világot. Lehet, hogy csak átmeneti része lesz az életednek, de a lecke, amelyet tanít neked, megmarad öröke. Nem fogod elfelejteni, hogy mit jelentett neked.

Ikrek

Te társasági pillangó vagy. Sok emberrel találkozol, és sokakat könnyen el is felejtesz. Nem mindig tudsz emlékezni az arcokra, de hamarosan találkozni fogsz valakivel, aki hatalmas hatással lesz rád. A vele folytatott beszélgetés megváltoztat téged. Rajtad múlik, hogy ezt a személyt a világod állandó elemévé teszed-e, vagy csak egyszer beszélsz vele – de akárhogy is lesz, valami különlegeset fog adni neked. Az elkövetkező években különleges helyet foglal majd el az emlékeidben.

Bak

Az első ösztönös gondolatod mindig az, hogy a legrosszabbat feltételezd másokról. Ez egy védekező mechanizmus, mert már annyiszor megsérültél. Mivel nem akarod, hogy ez megismétlődjön, minden tőled telhetőt megteszel, hogy ellökj másokat, mielőtt megismernék az igazi énedet. De idén júniusban óvatosnak kell lenned a falak felhúzásával. Nem akarhatsz kizárni valakit, aki képes megváltoztatni a világodat. A lehető legjobb módon. Mindenképpen adj esélyt a harcra. Engedd, hogy egy pillantást vethessenek az igazi arcodra. Egyszer hagyd magad sebezhetővé tenni.

Vízöntő

Bár független vagy, ez nem jelenti azt, hogy minden úton egyedül kell végigmenned. Olyan emberekkel kell körülvenni magad, akik pozitív hatással vannak rád. Azok az emberek, akik ott lesznek, hogy megvigasztaljanak, ha valami elromlik, és ünnepeljenek, ha minden jól megy. Idén júniusban győződj meg arról, hogy nyitott vagy az új emberek megismerésére. Ne a legrosszabbat feltételezd. Ne tápláld bele az általad létrehozott forgatókönyvbe, hogy nincs szükséged senkire, és jobban jársz, ha egyedül vagy. Szükséged van bizonyos emberekre – és lehet, hogy pont arra a valakire, akivel ebben a hónapban találkozol.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *