LOADING

Type to search

Inspiráció

Ilyen lesz a júliusod a horoszkópod szerint …

Share

Új hónap, új kihívások. Talán a nyár legmelegebb hónapjában járunk, ami nem csak a szeszélyességével, hanem a különböző bolygóállásaival is megnehezítheti a mindennapjainkat. Eláruljuk, hogy most mire fókuszálj, hogy csodás júliusod legyen!

Kos (március 21-április 19)

Júliusban nagyon meleg lesz, amit te, kedves Kos elég rosszul viselsz. Próbáld magad kicsit visszafogni, és nem hozni hirtelen döntéseket. Fókuszálj az otthonodra, ahol bár az érzelmeid nagyon vegyesek lesznek, és folyamatosan változnak, de ez most egy ilyen szezon. Tarts magad körül rendet, fizikailag és érzelmileg is!

Bika (április 20-május 20)

Előfordulhat, hogy most kissé távol tartod magát a normáidtól, köszönhetően a Hold érzelmekre gyakorolt ​​hatásának. Fókuszáld az energiádat annak biztosítására, hogy ebben az időben pozitív emberek vegyenek körül. Töltsd a barátaiddal és a családoddal az idődet, fordíts arra időt, ami felemel téged.

Ikrek (május 21-június 20)

Ez az időszak most a lelassulás és az elmélkedés időszaka lesz. Lehet, hogy az elméd teljes sebességgel száguld, és nincs is ezzel baj, ha hagyod hogy a gondolataid szárnyaljanak, de a tested most pihenteted. Örülni fogsz júliusban, mert a Merkúr az uralkodó bolygód, és ez jó dolgokat hoz neked a hónap hátralévő időszakában.

Rák (június 21-július 22)

Ebben a szezonban minden rólad szól, szó szerint. Szánj időt arra, hogy önmagadra összpontosíts: dolgozz az öntudatosságon, a személyes növekedéseden, és az érzelmi igényeid kielégítésén. Július számodra most a pozitív hatások és a gyógyulás hónapja lesz!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Lehet, hogy elhalasztod a karrier céljaidat, vagy változások lépnek életbe a munkád során, de ez a hónap most tökéletes arra, hogy valami nagyszerűt cselekedj. Ne hagyd, hogy a jövő miatti aggódás megakadályozzon abban, hogy elégedett legyél a munkáddal és magaddal.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Könnyű lesz meglátnod, hogy mire összpontosíts most ebben az időszakban. Júliusban sokszor eléd kerülnek a korábbi kapcsolataid, és régi barátok. Szánj időt arra, hogy újra kapcsolatba lépj azokkal az emberekkel, akiket szerettél egykoron, de a negatív kapcsolatokat engedd el.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Úgy tűnik, hogy Rák havában elképzelhetetlen szerencséd van. Összpontosítsd bárhová is energiádat, ott szerencse történik az életedben. Ne kerüld el azokat a lehetőségeket, amik pozitív előnyökkel járnak a számodra, helyette inkább összpontosíts mindarra, amit még jobbá kellene tenned az életedben.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Itt az idő, hogy júliusban a megbocsátásra összpontosíts. Van valami, amit túl régóta érlelsz magadban: most itt az ideje, hogy elengedd. Javítsd meg a kapcsolataidat, ahol csak lehetséges, ahol pedig nem tudsz tovább haladni, azt neheztelés és megbánás nélkül engedd el. Az élet túl rövid ahhoz, hogy megbánássa éljünk!

Nyilas (november 22-december 21)

Légy óvatos: ez a hónap érzelmi hullámvasútot hoz számodra. Nagyon nagy vágyat érzel arra, hogy most utazz vagy valami impulzív dologra elköltsd a megtakarított pénzed. Fókuszálj helyette a pénzügyeidre, és próbálj meg kreatív lenni ott ahol csak tudsz. Találni fogsz valami egyszerűbb módszert is júliusban, hogy elkényeztesd magad, nem kell rögtön egy vagyont költeni egy utazásra, vagy egy élményre.

Bak (december 22-január 19)

Használd ki ezt a hónapot arra, hogy a kapcsolataidra koncentrálsz! Engedd meg magadnak, hogy végre megtedd azt a lépést valaki felé, akire már régóta vágyakozol. Ha már kapcsolatban vagy, akkor a partnereddel mélyítheted el a viszonyodat. Júliusban új érzelmeket ismerhetsz meg, és a testeddel is jobb lesz a kapcsolatod.

Vízöntő (január 20-február 18)

Júliusban minden cselekedetedre egyenlően kapsz majd jó és ellentétes reakciót is, így azt fogod érezni, hogy ez egy nehéz időszak számora. Próbálj a tevékenységeidre, és ne a döntéseidre koncentrálni. Mindig gondold át az összes lehetséges eredményt, és ne engedd, hogy a növekvő Hold és vele együtt az érzéseid elragadjanak. Marajd most ésszerű és bölcs!

Halak (február 19-március 20)

Előfordulhat, hogy ebben az esős időszakban extra érzelmeid lesznek ezért legyél figyelmes magaddal, és másokkal is. Próbálj meg a kreatív energiádra figyelni, mert ez az időszak segít abban, hogy gyümölcsöző projektekbe foghass. Örülni fogsz, amikor vége a hónapnak, de azért mert végre el tudod engedni az érzelmeidet.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *