LOADING

Type to search

Szépítkezem

Tart még a levendulaszezon, használd ki a bőrápolásban is!

Share

Sokunk kedvenc (gyógy)növénye a csodálatos, lila levendula, nem is tudunk lemondani róla mindennapjaink során, főleg, ha most lehetőségünk van frissen vázába is tenni. Ha esetleg nem jutnátok el levendulaszüretre, tárazzatok be olyan kozmetikumokból, amelyek gazdagon tartalmaznak a hatásaiból. Mutatjuk a legjobb választásokat!

AVON PLANET SPA THE SLEEP RITUAL FÜRDŐTEJ

Mártózz meg egy hosszú nap végén ezzel  a kényeztető fürdőtermékkel, ami különleges állaga  miatt még varázslatosabbá teszi a levendula nyugtató, ápoló hatását és higgyétek el, tényleg jobban fogtok majd aludni.

COLO NAPOZÁS UTÁNI NYUGTATÓ TESTÁPOLÓ TEJ

A levendula nagyban hozzájárul a napsütés irritálta bőr megnyugtatásában, ehhez járul hozzá a panthenol és a körömvirág, így együtt pedig egy remek terméket alkotnak, amit strandolás, napozás után kötelező használni.

COCONUTOIL BIO LEVENDULÁS AJAKÁPOLÓ BALZSAM

Remek hámosító balzsam, ami jó szolgálatot tesz a nyáron minket ért környezeti, szárító hatások orvoslása során. Mivel vazelinmentes, nincs utószárító hatása, így elég akár naponta egyszer használni.

OLIVE & OLIVA PROVANCE TUSOLÓOLAJ

Igazi különlegesség, amely nagyrészt olivaolajból áll, felrázás után pedig krémes, habos állagot vesz fel. Egyenesen Provance levendulamezőit szüretelték bele ebbe a fürdőtermékbe.

ÉVCA HARMÓNIA SZIGETE SZAPPAN

Ugye nem hittétek, hogy pont egy szappan marad ki a felsorolásból? Annyira alaptermék, amiben hasznosítható a levendula, mégsem átlagos, ugyanis rendkívül gazdag, köszönhetően a shea vajnak, kecsketejnek és kakaóvajnak. garantált a hidratált kacsó!

TIHANY LEVENDULA TESTÁPOLÓ

Ha a csodás balatoni félszigeten járjok, mindenképp keressétek fel a Lavender Tihany üzletét, de online is megvásárolhatjátok a termékeiket. Mi a mandulaolajjal gazdagított testápolót ajánljuk, ami hatalmas menniséget tartalmaz, így egész nyáron elkísérhet benneteket a levendula illata.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *