LOADING

Type to search

Élem

11 tanács a párkapcsolatokról, amit jó lett volna előbb tudni…

Share

Noha a bölcsességhez a tapasztalatokon keresztül vezet az út, mások látásmódjából és esetéből tanulva is megspórolhatunk néhány vakvágányt. Nézzünk meg most 11 időtlen randibölcsességet, amelyet bárcsak korábban ismertünk volna!

 1. Ne fojtsd magadba az érzéseidet, mert egy nap robbanni fogsz. Ha ez megtörténik, a szeretet hirtelen gyűlöletté változik önmagad és mások iránt is.
 2. Ne változz meg. Ha szeretsz valamit magadban, akkor ápold és ne rejtsd el. Akkor sem, ha a randipartneredet ez feszélyezi. Ragyogj, és légy önmagad! Meg fogod találni azt a férfit, aki elfogad.
 3. Ne hagyd magadat alárendelni. A karizma gyakran divatos öltönybe bújtatott manipuláció. Ha belesétálsz ebbe a csapdába, sérülni fogsz. Inkább légy körültekintő és óvatos!
 4. Ha felüti a fejét a kétely, hallgass rá! Ne söpörd a szőnyeg alá. A legfontosabb: a megérzések és az ösztönök mindig vezetnek téged. Hiszen nő vagy! Ezek nagyon erős képességek, csak ne temesd el magadba.
 5. A játék mások érzéseivel a bunkóknak való. Te ne legyél egy közülük.
 6. Ha bizonytalannak érzed magad, kérj időt. Nem kell beleugranod semmibe. A 21. század rákfenéje, hogy „gyors döntéseket kell hozni”, de ez csak illúzió. Valójában semmit sem „kell”.
 7. Ne süllyedj bele a rutinba és a megszokásba, ami a randevúkat illeti. Rövid időn belül ki fogsz égni. Nyugodtan használd a kreativitásodat és add magad.
 8. Az elvárások és a határok két külön dolog. Az előbbi az égig emeli azt a bizonyos lécet, az utóbbi viszont biztonságos kereteket épít köréd. Nem baj, ha vannak egyéni preferenciáid. A határok kellenek!
 9. Ne félj a hangodtól. Hallasd!
 10. Ne rejtsd el, ki vagy valójában. Olykor hajlamosak vagyunk bújtatni az igaz valónkat a másik előtt. De gondolj bele! Ha egy ál-énedet kezdi el kedvelni, akkor hogyan lesz ebből őszinte kapcsolat? Inkább legyen száz kudarcos randevú, mint száz kudarcos párkapcsolat.
 11. Nincs képlet a sikeres randevúzásra. A legjobb, amit tehetsz, hogy nyíltan játszol, őszinte leszel és önmagadat adod.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *