LOADING

Type to search

Ez+az

Ez a csillagjegyek *erőssége* a párkapcsolatban

Share

Minden csillagjegynek megvan a maga erőssége, ami a hosszú távú párkapcsolatokat illeti. A tiéd vajon mi?

Kos

Erősséged a biztatás. Elhiteted a pároddal, hogy bármi lehetséges. Ösztönzöd őt arra, hogy elérje az álmait, mert tudod, hogy sikerre született.

Bika

Türelmes vagy. Nem rohanod le a párod, és nem kényszeríted. Rengeteg időt és teret adsz neki, amikor szüksége van rá.

Ikrek

Mindig megköszönöd a párodnak azt a sok kedvességet, amit tőle kapsz. Azt érezteted vele, hogy minden erőfeszítése megéri.

Rák

Jó hallgatóság vagy. Nagyon odafigyelsz arra, amit a partnered mond. Érezteted vele, hogy számodra minden szava szent.

Oroszlán

Megfontolt és érdeklődő vagy. Sokat beszélgetsz a pároddal, folyton új kérdéseket vetsz fel, így tanúsítasz iránta őszinte érdeklődést

Szűz

Figyelmes vagy. Odafigyelsz a partnered igényeire. Mindig észreveszed, ha valami nincs rendben, és azonnal megtalálod a megoldást is.

Mérleg

Gyengéd vagy. Nem riadsz vissza attól, hogy megfogd a partnered kezét egy nyilvános helyen. Mindig érezteted vele, hogy vágysz rá és szereted.

Skorpió

Vidám vagy. Amikor a párod ideges, te megnevetteted. Mindig tudod, mit mondj, hogy felvidítsd őt.

Nyilas

Lelkes és nyílt vagy. Mindig tudatod a pároddal, mennyire örülsz, hogy látod. Nem kell találgatnia, hogy mit érzel valójában.

Bak

Jó a memóriád. Emlékszel minden apró dologra, amit a partnered mond. Épp ezért mindig a legjobb születésnapi ajándékot veszed neki.

Vízöntő

Kinyilvánítod az érzéseidet. Mindig kimondod mindazt, ami benned van, és gyakran bókolsz a párodnak.

Halak

Megbízható vagy. A partnered mindig számíthat rád. Soha nem hagynád lógva őt, mert számodra fontos, hogy mellette legyél.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *