LOADING

Type to search

Inspiráció

10 jel, hogy olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz!

Share

Íme tíz szembetűnő jele annak, hogy végre megérkeztél, és olyan kapcsolatban vagy, amelyet megérdemelsz.

 1. A számodra fontos dolgok neki is számítanak. Nem kell, hogy közös hobbijaitok vagy érdeklődési köreitek legyenek. Elég, ha képesek vagytok elfogadni mindazt, ami fontos a másik számára.
 2. Meghallgatva érzed magad. A párod emlékszik a vágyaidra, figyelembe veszi a szavaidat és minőségi idővel ajándékoz meg. A meghallgatás pont ugyanolyan elengedhetetlen eleme a párkapcsolatnak, mint a beszélgetés.
 3. Minden kapcsolatban vannak kihívások és veszekedések, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy olyan dolgokról is beszéljetek, amelyek zavarnak a másikkal kapcsolatban. Amikor a megfelelő férfival vagy, mindez sokkal könnyebbé válik.
 4. Élvezitek egymás társaságát. Persze fontosak a barátok és a család is, ugyanakkor nem riadtok vissza az együtt töltött időtől sem.
 5. Egy igazi férfi betartja a szavát. Főleg, ha rólad van szó.
 6. Figyelembe veszitek egymás határait. Egy magas minőségű párkapcsolatban mondhatsz nemet anélkül, hogy bűntudatod lenne.
 7. Ha megértitek és elfogadjátok egymást olyannak, amilyen, akkor tudhatod, hogy olyan párkapcsolatban élsz, amelyet megérdemelsz. Nem a kritika, a becsmérlés vagy a kioktatás van jelen az életetekben, hanem az elfogadás és a szeretet.
 8. Minden párkapcsolatban megvannak a belső viccek, egymás húzása és ugratása, ugyanakkor az igazi sosem teszi meg ezt veled mások előtt. Ez egy bizalmas dolog, ami mások előtt szégyenteljessé válhat.
 9. Az igazi nem keres kifogást és főleg nem hibáztat téged. Egy őszinte kommunikáción alapuló párkapcsolatban egyébként sem fér meg a kibúvók keresése és a hibáztatás.
 10. Elsőbbséget élveztek egymás számára. Ha valaki életében nélkülözhetetlen vagy, azt nemcsak a szavai, hanem a tettei is alátámasztják.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *