LOADING

Type to search

Ez+az

4 csillagjegy, amely megbízhatóbb, mint gondolnád

Share

A csillagjegye alapján senkiről nem tudod eldönteni, hogy hajlamos-e a megcsalásra vagy sem. Ugyanakkor azért nem árt az óvatosság! Meg persze a körültekintés sem, hiszen a következő horoszkópok képviselőiről az a hír járja, hogy megbízhatatlanok, ám a legtöbbjük valójában hűséges.

Nézzük meg, mi áll valójában a tévhitek mélyén!

Kos

A Kos köztudottan spontán és kalandvágyó, ezért gondolhatjuk róla, hogy megbízhatatlan. Ám a legtöbb Kos meglepően hűséges. Bármit megtennének a szeretteikért. Védelmezőek és kitartóak, nem beszélve a brutális őszinteségükről. Ha valami nyomja a vállukat, azt elmondják. Ha problémájuk van a kapcsolattal, vagy valamin változtatni szeretnének, arról is beszámolnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik a figyelmet, ezért merülhet fel bennünk a megcsalás kockázata… Viszont! Ha egy Oroszlán valakit egyszer a szívébe zár, ahhoz hűséges marad. Ha a kapcsolat nem úgy megy, ahogy szeretné, képes erőfeszítéseket tenni. És ha mégsem működik a dolog kettőtök között? Inkább kilép belőle, mert nem fél az egyedülléttől.

Ikrek

Köztudott, hogy az Ikrek ingatagok és nehezen döntenek. Épp ezért tarthatunk attól, hogy megcsalnak. Ugyanakkor az Ikrek őszinték és szókimondóak is. Tudnod kell továbbá, hogy nem fogadnak akárkit a bizalmukba. Ha valaki mégis kiérdemli, az okkal történik. Viszont egy ilyen emberhez mély érzések és hűség fűzi. Az Ikrek komolyan veszi az elköteleződést.

Mérleg

A Mérlegekről úgy hírlik, hogy kacérak. Ez nem túl bizalomgerjesztő, igaz? Viszont tudnod kell, hogy a Mérleg hisz a tisztességben. A megcsalás pedig az egyik legigazságtalanabb dolog a világon. Nem hiszi, hogy bárki is ezt érdemelné. Ráadásul ki nem állhatnak konfrontálódni, ami szintén kizárja a megcsalás lehetőségét.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *