LOADING

Type to search

Inspiráció

Ez vár rád július második felében – a horoszkópod szerint

Share

Központban a párkapcsolat, és az önismeret lesz. De ez nem baj, sőt!

Rák

Úgy érzed egy kicsit megakadt a karriered. Hiába próbálsz meg mindent megtenni az előrejutásért, egyszerűen nem megy, mintha folyton falakba ütköznél.  Próbáld meg nem a szívedre venni, ez most szakmailag egy nehéz időszak neked.

Oroszlán

Egy nagyon ígéretes ajánlatot fogsz kapni, (lehet munka, de magánélet is), amibe szíved szerint azonnal bele ugranál, pedig több mérlegelést igényelne. Beszélj a legjobb barátoddal, és mondd el őszintén a félelmeidet! Segíteni fog a döntésben.

Szűz

Nagyon szorosan fogtad mostanában a gyeplőt. Talán túlságosan is ragaszkodtál valakihez, mert úgy érezted, hogy megtaláltad az igazit. Ezt talán igazi is, de ettől még lazíthatsz kicsit, ugyanis, ha ő az, úgysem megy sehová. Ne légy ilyen zsarnok, mert könnyen elűzheted.

Mérleg

Egy kapcsolat váratlanul véget fog érni, és neked még sokáig megfejthetetlen marad, hogy miért. Talán megharagudott? Vagy hirtelen el kell utaznia? Nem fog még kiderülni. Ez valószínűleg egy karmikus kapcsolat, amibe ez is beletartozik. Ne hajszold az igazsgágot, idővel majd megjön.

Skorpió

Az előző hónapokban valaki nagyon megbántott, és végre, hosszú idő után úgy érzed, hogy el tudod engedni ezt a sérelmet. Meglátod, hogy gyors változások jönnek feléd, ha kicsit nyitottabbá válsz. Tölts minél több időt a barátaiddal, mert egy ideje elhanyagoltad őket!

Nyilas

Már egy ideje döntés előtt állsz, ami azért nehéz mert mást mond a szíved, és mást az agyad. Nem véletlenül nem tudtál eddig dönteni, nem volt itt az ideje. Júliusban azonban meg kell hoznod a döntést. Ne aggódj, jól fog elsülni, bármerre is indulsz! A türelem meghozza a gyümölcsét!

Bak

Te általában nagyon higgadt vagy, és két lábbal állsz a földön, ebben a hónapban ez nagyon nehezedre fog esni. Többnyire tétovázni fogsz, hol nagyon jól, hol nagyon rosszul érzed majd magad, mert a Rák hava általában ilyen hatással van rád. Próbáld meg élvezni a nyarat úgy, hogy elfogadod, most rajtad kívülálló okok miatt történnek dolgok. Tudjuk, ez neked igazi kihívás, de tényleg… kicsit lazítanod kéne!

Vízöntő

Túl vagyunk az év felén, és mi tagadás, neked nagyon nem volt könnyű. Szinte alig tudtad leereszteni a páncélodat, máris jött egy újabb hátbaszúrás. Egy biztos, nagyon megerősödtél és ki is tisztítottad magad körül a levegőt. Biztos örülni fogsz neki, hogy a vihar elmúlt, könnyebbn napok jönnek, már, ami az emberi kapcsolatokat illeti. Nézz körül újra az életedben, és takarítsd fel a romokat.

Halak

Ebben a hónapban egy régi szerelem bukkan(hat) fel újra az életedben. De az is lehet, hog egy olyan kapcsolatra kell még több időt szánnod, amit már le kellett volna zárni. Így vagy úgy, de valószínű, hogy eljött az ideje annak, hogy előre nézz és ne hátra. Fókuszálj arra, hogy mi a jó neked és ne dőlj be a zsarolásnak. Ennél többet érsz! Ne legyél vigaszdíj.

Kos

A párkapcsolatod egy új szintre jut. Tovább mélyül a szerelem, még több beszélgetés, még több intimitás, még több minőségi együttlét, amire már nagy szükségetek volt. Aki facér, az most jól figyeljen, mert számára is van jó hírünk: hamarosan érkezni fog valaki, aki nem csak egy nyári flört lesz! A Kosoknak a szerelemről szól ez a hónap!

Bika

Neked ez a nagy felismerések hónapja. Talán magad előtt rejtettél el dolgokat, nem akartál velük foglalkozni, de most muszáj lesz. A jó hír, hogy sokmindent rendbe tudsz majd rakni, szinte minimális erőfeszítéssel, de erősen szelektálnod is kell majd. Priorizáld a teendőidet, mert különben össze fognak csapni a fejed fölött a hullámok!

Ikrek

Van egy nagyon kemény szituáció az életedben, amit már egy ideje nem tudsz megoldani. Ez valószínűleg nem is fog sikerülni, muszáj lesz elengedned. Sajnos nem tőled függ, viszont az, hogy elsétálsz, nagyon is tőled függ. Meg fogsz könnyebbülni, ne gondold, hogy megfutamodsz. Dönthetsz úgy, hogy egyszerűen nem foglalkozol vele többet. Tedd meg. Magadért.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *