LOADING

Type to search

Szépítkezem

Frissítsd fel magadat napközben! Arc – és testpermetek, ha támad a kánikula

Share

A mi táskánkban nyáron mindig van egy arc – és testpermet, hogy a forró napokon bármikor, néhány pillanat alatt fel tudjuk frissítani magunkat egy kicsit. Ugyan a fürdést, vagy a hideg vízzel való gyors mosakodást nem helyettesítik, szívből ajánljuk, hogy tegyetek velük egy próbát, meg fogjátok szeretni őket.

NATICS C BOOSTER ARCPERMET KOFFEINNEL ÉS PEPTIDEKKEL

Rögtön egy arcra való termékkel indítjuk ajánlónkat, ami reggel, tonikként is ugyanúgy megállja a helyét, mint napközbeni frissítő permetként. Jól tudjuk már, mennyi mindenre jó a C-vitamin, a koffein élénkít, a peptidek pedig feltöltik fáradt, megviselt orcánkat.

ÉVCA AMBRA FRISSÍTŐ ARC-ÉS TESTPERMET HIALURONSAVVAL

Prémium minőség, bájos külső, gyakorlatias kiszerelés. Kettő az egyben permet, ami üdít és hidratál.

ORGANIQUE SEA ESSENCE TESTPERMET

Igazi vízparti kellék, egy olyan kozmetikum, amit akkor fújnánk magunkra a legszívesebben, amikor napozunk a parton – vagy, ha gondolatban víz mellett szeretnénk érezni magunkat. Extra puha bőrrel és energizáló illattal ajándékoz meg.

THE BODY SHOP BLISSFULL STRAWBERRY TESTPERMET

Ha semmi mást nem nyújtana ez a termék, mint elképesztően finom eperillatot, mi már akkor is elégedettek lennénk vele. De jó tudni azt is, hogy bizony egész nap mosolyt fog csalni az arcodra, ha megüti az orrodat ez a finomság.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *