LOADING

Type to search

Inspiráció

10 okot mondunk, amiért az idén nyáron az Apró bolt a sétányon lesz a kedvenc könyved!

Share

Hidasi Judit főszerkesztőnk legújabb könyve nemrég jelent meg, de máris sokak kedvencévé vált és rengetegen tűkön ülve várják a folytatást. De mit tud ez a regény, amitől ennyire szerethetővé válik?

1. MERT A BALATONON JÁTSZÓDIK

Tihany mellett, egy kitalált városka ad helyet az Apró bolt cselekményének, egy igazi balatoni települést jelenítve meg,minden imádnivaló mozzanattal, ahol mi is szívesen töltjük a vakációnkat lángost eszegetve sőt, mindig úgy érezzük, szívünk szerint oda is költöznénk örökre.

2. MERT MI IS LEHETNÉNK ÉVA, NÓRI VAGY GABI

A három főhősnő, azaz a jó barátnők mind megtestesítenek egy-egy olyan harmincas nőtípust, akinek a helyébe könnyen bele tudjuk képzelni magunkat, legyen szó az éppen szakítást feldolgozó, új életet kezdő művészlélekről, a túlterhelt kisgyerekes anyukáról, vagy a belevaló, ám érthetetlen módon mégis szingli csajról.

3. MERT SZÁMOS FELHASZNÁLÁSI MÓDOT JAVASUL A LEVENDULÁHOZ

Gondoltad volna, hogy egy romantikus történet hasznos DIY és életmód tippeket is  adhat? Mivel az Apró bolt a levendulára, és annak hatásait kiaknázó termékekre épül, számos jó tanács olvasható, mennyire megnyugtató egy illatos gyertya égetése, vagy milyen jót tesz a bőrnek egy levendulás testápoló.

4. MERT NAGY HANGSÚLYT FEKTET A KÉZMŰVES VÁLLALKOZÁSOK MEGBECSÜLÉSÉRE

Az előző ponthoz kapcsolódóan, számos alkalommal, kisebb-nagyobb hangsúllyal meg vannak említve a kis családi manufaktúrák, akik helyi alapanyagokból, szeretettel és odafigyeléssel készítenek nekünk finomságokat és szépségeket, és akik nélkül sokkal, de sokkal egyhangúbb lenne a világ – nem beszélve a rengeteg külföldi tucatárúról, amiből mindenkinek ugyanaz lenne a polcán.

5. MERT REMÉNYT AD, HOGY AZ EMBERI KAPCSOLATOKNAK TALÁN NINCS MINDIG ÖRÖKRE VÉGÜK

A történet jó példa arra, hogy akik igazán megértik egymást, azok hiába távolodtak el időközben egymástól, képesek visszatalálni a másikhoz. Mindig van második esély és soha nics túl késő!

6. MERT AZ ANYAI SZERETET ÉS GONDOSKODÁS FELBECSÜLHETETLEN

Kinek van problémamentes kapcsolata a szüleivel? Nagy valószínűséggel senkinek. De Éva anyukája is ékes példa arra, hogy a szülői szeretet és gondviselés nem múlik el csak azért, mert felnőttünk, vagy elköltöztünk. Az otthonod mindig hazavár téged.

7. MERT IGAZ BARÁTSÁGOK IGENIS LÉTEZNEK

Évek óta nem láttad a régi legjobb barátnődet, most leültök és mintha mi sem történt volna, úgy beszélgettek órákon át, mindenről, őszintén. Ismerős? Ezek azok  a barátságok, amelyeket érdemes újjéleszteni és aztán fenn is tartani, mert ritka kincsek.

8. MERT MINDENKINEK ÚJRA KELLETT MÁR KEZDENIE AZ ÉLETBEN

Útkeresésben vagy? Vagy csak úgy érzed, válaszút elé érkeztél és hamarosan radikális döntéseket kell meghoznod? Meríts erőt Éva bátorságából és tedd meg azt az első lépést!

9. MERT A BALATONI SZERELEMNEK NINCS PÁRJA

Gyemekkorunk balatoni nyarai, a strandolások, a lángosozások, az első szerelem…Mind mind olyan kedves emlék, amit bármikor szívesen idézünk fel újra. Nosztalgiázz az Apró bolttal, vagy ha kimaradt, éld meg most a nyári tóparti románcot!

10. MERT KEDVES, BÁJOS, JÓRA TANÍT ÉS NEM AKAR SEMMI ROSSZAT

Ez egy igazán szívetmelengető történet, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt egy-két forró délutánon, a tóparton heverészve, két fürdőzés közt. Felemel, megnevetett, egyszerűen csak szebbé teszi a napodat.

 

Az Apró bolt a sétányon megvásárolható minden nagyobb könyvkiadó kínálatában és a könyvesboltokban egyaránt.

 

 

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *