LOADING

Type to search

Élem

Így akarok randevúzni veled, így szeretnélek megismerni…

Share

Azért fogok igent mondani neked a randevúra, mert ténylegesen ezt akarom. Nem számít, ki mit mond vagy milyen élethelyzetben vagyok. Én döntök az életemmel kapcsolatban, és nem megyek bele megalkuvásba. Veled leszek, mert téged akarlak; kívánni minden hajnalban, vágyni rád minden alkonyatkor.

Randevúzni fogok veled, mert megnevettetsz. A hibáid és a temperamentumod ellenére is biztonságban érzem magam melletted. Tudom, hogy bármit megtennél értem. És persze én is érted. Ha veled vagyok, nem törődöm az alternatívával. Nem érdekel, ki bámul, vagy ki akar találkozni velem, amikor csak téged kereslek a tekintetemmel.

Nyitott szívvel akarok kapcsolódni hozzád. Nem érdekel a felszín, a semmitmondó beszélgetések. Én rád vagyok kíváncsi. Igazán rád. Úgy akarok randevúzni veled, hogy közben számtalanszor elveszhetek a tekintetedben. Meg akarok őrizni minden pillanatot. Főleg azt, amikor először kimondtad: szeretlek.

Emlékezni akarok minden apró varázslatra. A szíved dobbanására, amikor a mellkasodra hajtottam a fejem. Arra a mosolyra, amit először csaltam az arcodra. Soha nem akarom elfelejteni, milyen érzéseket keltesz bennem. Épp ezért úgy akarok randizni veled, hogy meg tudjam élni a pillanatot. A jelenbe akarok kerülni, és magamba szívni minden egyes percet – veled.

Szeretném, ha fognád a kezem. Ha érezhetném az ajkaidat. Nem egy olyan randevút akarok, ami csak az online térben létezik. Nekem a valóság kell. Hogy megsimogasd az arcom és a fülem mögé igazíts egy kósza hajtincset. Szerkesztetlenül, filterek és matricák nélkül szeretnék randevúzni veled. Mert nekem nem elég a kétdimenziós szerelem.

Te vagy a szívem, te vagy az otthonom. Nem a Facebookon akarom ezt tudatni veled, hanem szemtől szemben. Nincs szükség rá, hogy bármit is bebizonyítsunk a világnak. A közösségi média nélkül akarok randevúzni veled. Nem akarom teleszórni a falad közös képekkel vagy fotókat készíteni a randin. Én csak veled akarok lenni testestül és lelkestül.

Így akarok randevúzni veled. A jelenben. Kéz a kézben. Szívtől szívig. Azt szeretném, hogy valódi legyen. És bízom benne, hogy te is erre vágysz.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *