LOADING

Type to search

Szépítkezem

Még négy frissítő arc-és testpermet a nyári napokra

Share

Nincs még vége a forró nyári napokban, frissüljetek fel továbbra is permetekkel egy tikkasztó munkanapon, kalandos kiránduláson, buliba torkolló grillpartin!

NATICS HYDRA HIALURON MÉLYHIDRATÁLÓ ARCPERMET KOFFEINNEL

Hialuronsav és koffein, tökéletes párosítás ahhoz, hogy hidratált és újra élettel teli legyen az arcbőröd – fújd hát magadra naponta akár többször is, ez tipikusan egy olyan permet, ami nem hagy nehéz, vagy ragadós érzetet a bőrödön, csak jót tesz veled.

OLIVE & OLIVA HUNGARIAN ROSE BEAUTY DROPS

Gyakorlatilag egy rózsavízről beszélünk, aminek annyira praktikus lett a kiszerelése, hogy lehetetlen túllőni vele a mennyiségen, akárhányszor érzünk is csábítást, hogy befújjuk vele magunkat, tegyük meg nyugodtan, nem fog elfolyni az arcunkon. Kiemelnénk még, hogy sárvári termálvizet is tartalmaz, igazi kis hungarikum ez a termék.

AVON SENSES FLAMINGO SUNSET TESTPERMET

Ajánlottuk már nektek ugyanezt az ananászos-virágos illatot tusfürdőben, ha megszerettétek, ne hagyjátok ki testpermet formájában sem és vigyétek magatokkal egész nap a trópusi hangulatot.

LUSH BREATH OF FRESH AIR ARCTONIK

Szuper alap az arcápolási rutin során, de akkor is jól jön, ha kipirultál a napon, a sok ásványi anyagnak köszönhetően ugyanis kiválóan nyugtatja a bőrt, hűsíti, akár egy nyáresti fuvallat.

 

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *