LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Mi vár a csillagjegyekre augusztusban? – horoszkóp

Share

A nyár utolsó hónapja alaposan felrázza a kapcsolatokat, és tovább forrnak az indulatok. De rád milyen hatással lesz az augusztus? Máris mondjuk!

Kos

Lehet, hogy csak most indulsz nyaralni? Bárhogy is legyen tartsd nyitva a szemed, mert ez a hónap neked a románcról szól. Elképzelhető, hogy hirtelen többen is teszik neked a szépet, te pedig úszkálni fogsz a figyelemben. A flört-faktor ebben a hónapban nagyon magas, játssz bátran!

Bika

Számodra most a legfontosabb az (lenne), hogy egy kicsit visszatalálj magadhoz. Az elmúlt időszakban nagyon zaklatott voltál, sok minden történt, és az augusztus úgy tűnik, végre hoz egy kis nyugalmat.

Ikrek

Elég sok mindennek véget fogsz vetni ebben a hónapban. Elavult kapcsolatoknak, elvarratlan szálaknak telik most ki az idejük. Ne bánd, hogy ez a hónap a “belső” rendrakásról szól, az őszt már sallangok nélkül kezdheted el.

Rák

Elképzelhető, hogy nem ez lesz a kedvenc hónapod, mert egy nagyon komoly utazás végére érsz. Lehet, hogy egy titokra bukkansz, de az is lehet, hogy csak önmagaddal kapcsolatban társz fel olyan dolgokat, amelyek nem tetszenek. De tudd azt, hogy jobb a világosság, mint a sötétség. Harcold meg, gyászold meg, és vond le a következtetéseket!

Oroszlán

Ez bizony a te hónapod, a te időd! Ragyogj hát! Most bármibe fogsz siker fogja koronázni, és szinte maguktól mennek a dolgok. Te vagy a társaság középpontja és ezt ki is élvezed. Boldog szülinapot Oroszlán!

Mivel maximalista vagy, és ez a hónap hemzseg a hibalehetőségektől elképzelhető, hogy nem leszel túl jó formában. Ha valami elsőre nem sikerül hajlamos vagy összerogyni pedig nem kéne, hidd el! Ugorj neki másodszor is, nincs abban semmi ciki. Legyél egy kicsit megértőbb magaddal szemben.

Mérleg

Egy váratlan meglepetést tartogat számodra ez a hónap, ami egy barát képében érkezik meg hozzád. Elképzelhető, hogy egy új kapcsolat, vagy egy régi elmélyülése, de egy biztos, hogy a legjobbkor fog érkezni. Hajnalig tartó beszélgetések és csodás élmények várnak!

Skorpió

Ezt a hónapot te a töltődésre használod. Padlástól pincéig rendet raksz, kényezteted magad, és magaddal foglalkozol, mert úgy érzed, erre hatalmas szükséged van. Az elmúlt hónapok nagyon fárasztóak voltak, és egy szusszanásnyi időd sem volt semmire. Használd ki az uborka szezont, és készülj fel az őszre!

Nyilas

Te viszont nem pihensz! Úgy érzed kifogyhatatlanak az energiáid, és pont most készülsz valami nagyba vágni a fejszéd! Tedd meg, kezdd el, eljött az idő!

Bak

Ez a hónap próbára tesz majd, ami az emberi kapcsolatokat illeti. Egy kicsit úgy érzed majd, hogy mindenki megbolondult körülötted, és ez most különösen érzékenyen fog érinteni. Nincs baj, csak érzékenyebben reagálsz. A jelszó ebben a hónapban, hogy ne vedd a szívedre!

Vízöntő

Ez a hónap neked a szerelemről szól. Lehet, hogy most úsztál bele egy komoly kapcsolatba, vagy most találkozol valakivel, minden esetre, nagyjából ez az egy dolog, ami augusztusban érdekelni fog. Azt nem tudjuk, hogy mennyire lesz tartós, de egy biztos, hogy nagyon fogod élvezni! Élj egy kicsit a mának!

Halak

A régóta vágyott belső béke most megérkezik hozzád. Nyugodt vagy, magadra figyelsz, nem zökkentenek ki a dolgok. Lehet, hogy a végén vagy valaminek, és végre sikerül lezárni valamit, ami régóta bántott? Minden esetre már megérdemelted ezt a nyugalmat, ne hagyd magad kibillenteni.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *