LOADING

Type to search

Inspiráció

Erre számíts ezen a héten a *horoszkópod* szerint

Share

Nem tudod, mire helyezd a fókuszodat ezen a héten? Csak olvass tovább, a horoszkópod megmondja!

Kos

Ne kételkedj magadban, és merj kockáztatni. Megvan a tehetséged, csak bátorságra van szükséged. Ne feledd, ha mindig ugyanazt csinálod, akkor sosem leszel több annál, aki ma vagy. Játssz aktív szerepet a saját életedben.

Bika

Ezen a héten próbáld ki a nemetmondás művészetét a változás érdekében. Ha valaki olyan szívességet kér tőled, ami számodra erőszaknak minősül, csak mondj nemet. Ezt meg lehet tenni kedvesen, asszertíven és egy kompromisszumos megoldást felkínálva. Nem a te felelősséged mindenkiről gondoskodni.

Ikrek

Ismerd fel azokat a hibákat, amelyek eddig visszatartottak a fejlődéstől. Ne halaszd holnapra a változást. Csinálj valamit azonnal. Hívd ki magad, és fejlődj még ma! Hogyan? A válasz a lelkedben van! Csak csendesítsd el az elméd, és figyelj befelé. Valójában pontosan tudod, mit kell tenned.

Rák

Ezen a héten adj magadnak egy kis teret. Ne érezd úgy, hogy minden idődet ki kell töltened. Légy egy kicsit egyedül is! Az önmagaddal töltött idő ijesztő lehet, de szükséges. Meg kell tanulnod egyedül lenni és élvezni a saját társaságodat.

Oroszlán

Légy nyitott az érzelmeidre! Ne titkold el őket, hogy kiegyensúlyozottnak tűnj. Ha soha nem szólalsz meg, senki nem fogja tudni, mi van benned. Fontos, hogy szívből beszélj és élj!

Szűz

Ünnepeld meg az eredményeidet! Még akkor is, ha kicsinek érzed őket. Büszkének kell lenned arra, amit elértél. Viszont ritkán szánunk időt az ünneplésre, nem igaz? Mindig a következő dolog felé lépünk, és a mérföldkövek a semmibe vesznek. De ezúttal nem! Veregesd meg a vállad, és ajándékozd meg magad!

Mérleg

Mit mond a szíved? A héten fókuszálj erre, és ne hozz elhamarkodott döntéseket. Néha a legkomorabbnak tűnő út vezet el oda, ahol lenned kell. Valami jóhoz. Csak fókuszálj a változásra!

Skorpió

Dolgozz azon, hogy felhagyj a rossz szokásokkal. Ne halogasd egy perccel se tovább! Egy ideje már szeretnéd megtenni, és meg is tudod! Csak egy kis energiabefektetés kell. Indulj el, és végül el fogsz jutni oda, ahol lenni szeretnél.

Nyilas

Ezen a héten sokat jár a fejedben egy bizonyos személy? Keresd fel! Lehet, hogy egy időben folyton egymás mellett voltatok, aztán a kapcsolat elveszett. Nem azért, mert összevesztetek, hanem egyszerűen az élet elsodort egymástól. Itt az idő, hogy tudasd vele, gondolsz rá.

Bak

Ezen a héten dolgozz az önbizalmadon. Viselj olyan ruhát, amiben jól érzed magad. Hallgass olyan zenét, amitől jobb kedved lesz. Bármit is csinálsz, hozd ki magadból a legtöbbet és a legjobb érzéseket. Csodálatos ember vagy! Ezt soha ne feledd.

Vízöntő

Tegyél meg magadért valami szépet és jót. Nincs mentség. Nincs halogatás. Csak adj magadnak valami olyat, amit már régóta nem vagy amit még soha nem adtál meg. Lehet ez egy wellness-nap vagy épp csak annyi, hogy tovább alszol reggel. Megérdemled!

Halak

Ne hagyd, hogy az apróságok felbosszantsanak. Tedd ezt meg a lelki békéd érdekében. Érdemes átgondolni: megéri az a személy vagy helyzet a fáradtságot? Egyszerűen lépj ki a bosszúságból, és fordítsd a fókuszodat az élet azon aspektusaira, amelyek előrevisznek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *