LOADING

Type to search

Családozom Főoldal

Ez a hónap jótékonysági akciója – tudj meg róla többet! (x)

Share

Mindig jó ötlet úgy segíteni, hogy közben a boltban mellettünk sétáló apró talpú lurkónak is örömet szerzünk.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálunk a Dörmi egyfajta csendesítő eszköz. Bizony sokszor dobtam már be titkos fegyverként a fiamnál, ha épp úgy éreztem, hogy véget vetnék egy hisztinek, vagy durcás reggelnek. Nem tudom, hogy a maci működik-e a gyereknél, vagy a finom, krémes piskóta, de azt tuti, hogy ha Dörmi van, akkor itt nálunk nyugi van, csend és béke.

Nagyon megörültem annak a lehetőségnek, hogy ha Dörmit veszünk, akkor a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogatjuk.

A Dörmi ugyanis minden megvásárolt desszert után 2 forintot utal a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak!

Szeptember 15-ig tehát bármennyi Dörmit veszel, segítesz! Nem rossz, ugye?

Mi lehet, hogy az egész éves csendesítő adagunkat most vesszük meg…

Ismerd meg a Magyar Gyermekmentő Alapítványt egy kicsit jobban!

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány 2005 óta a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén fáradozik. Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) szoros együttműködésben Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (Gyermek MOK) üzemeltet az ország több pontján, melyek a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és a gyermekek ellátására speciálisan bővített rohamfelszerelést juttatnak a mentésre szoruló gyermek feltalálási helyére.

Az Alapítvány ingyenes, országszerte elérhető tanfolyamokat is indít, melyekre honlapjukon (www.mgya.org) lehet jelentkezni. A szervezet nagy hangsúlyt fektet a balesetmegelőzés, elsősegélynyújtás ismereteinek minél szélesebb körben való terjesztésére, ezért rendszeresen tart képzéseket kisgyermekes szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak, diákoknak és szakdolgozóknak.

Most te is segíthetsz egy új mentőautó beszerzésében. Vásárolj szeptember 15-ig bármilyen Dörmi terméket, hiszen minden termék megvásárlásával 2 forinttal támogatjuk az Alapítványt.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *