LOADING

Type to search

Ez+az

Egy nap rájössz, milyen *messzire* jutottál

Share

Egy nap felébreszd, és azt érzed, hogy minden rendben. Egy nap a kedvenc dalodra fogsz reggelit készíteni, és nem fogod szomorúnak érezni magad. Egy nap majd a tükörbe nézel, és nem fogod felismerni azt a személyt, aki visszanéz rád, mert annyit változtál. Igen, megváltoztál és továbbléptél. A fájdalom által olyan nővé váltál, akiről eddig csak álmodoztál.

Túlélted az utazás legnehezebb részeit, és a saját javadra fordítottad. Az élet pofont adott neked, ami összezavart. Úgy érezted, semminek sincs értelme, de nem ragadtál bele ebbe az érzésbe. Tanultál belőle. Foggal-körömmel küzdöttél, és ezáltal pedig rengeteget fejlődtél. Lassan, de biztosan.

Már tudod és érzed, hogy bármire képes vagy. Már hiszel abban, hogy egyszer rád fog találni a szerelem. Pont akkor, amikor a leginkább nyitott vagy rá. Úgy érzed majd, vibrálnak a sejtjeid, hevesen ver a szíved a mellkasodban, és minden a helyére kerül. Teljesnek fogod érezni az életed.

Egy nap minden rendben lesz. Mert bármilyen nehézség is gördüljön az utadba, te tudod, hogy elmúlik. Egyszer minden fájdalomnak vége szakad. Te nem erre születtél. Nem azért, hogy szomorúságban éld le az életedet. Senki sem azért jött erre a világra.

Te már érted ezt. Épp ezért van a szívedben nyugalom minden körülmények között. Mert tudod, hogy elmúlik. Tudod, hogy minden rendben lesz, mert önmagad mellett állsz.

Rájöttél, hogy milyen messzire jutottál. Rájöttél, hogy ezt te érted el. Innen fakad az az erő, ami képes hegyeket megmozgatni. Egy olyan belső katalizátor, amely megállíthatatlanná tesz. Ilyen az, amikor az élet pofont ad, te pedig a saját javadra fordítod a történteket. A fejlődés, amin átmentél, erőssé, magabiztossá és megingathatatlanná tett. Szóval kérdezem: megérte?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *