LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Amikor Te vagy az a lány, akiben túl sok az érzelem

Share

Nehéz olyan lánynak lenni, akiben túl sok az érzelem. Főleg egy olyan világban, ahol az értelmi intelligenciát jobban értékelik, mint az érzelmit. A harc így folyamatos az érzéseid elhallgattatásáért, hogy ne riaszd el az embereket. Inkább elrejted a szíved, minthogy összetörjön.

Mindez érthető. Ugyan ki akar bánatot és szomorúságot? Ki akar szenvedni a szerelem miatt? Viszont épp ezért nem vagy őszinte. Szíved szerint azt mondanád: szeretlek, de csak annyi bukik ki a szádon, hogy: ez nagyszerű. Hűvös maradsz, pedig a szíved zakatol a mellkasodban.

Úgy érzed, hiányzik a másik, és bármit megtennél, hogy láthasd, mikor felkeres, mégis azt írod: szólok, ha szabad leszek. Úgy teszel, mintha nem érdekelne. Pedig szükséged van rá, de te mégis erősnek mutatod magad.

Azt gondolod, hogy ha hűvös maradsz és elrejted az érzéseidet, azzal minden jobb lesz. De biztos ez? A probléma része vagy te is. Pörgeted a magány kerekét ahelyett, hogy kilépnél belőle és új utat építenél magadnak egy új kapcsolat felé.

Eljátszod a hűvös lelket, de ez csak a te életedbe hoz hidegséget. Közben csodálod azt, aki képes önmaga lenni. Aki minden interakciónál kinyitja a szívét, és félelem nélkül kommunikál. Talán arra vágysz, hogy olyan lehess, mint ők.

Ha te vagy az a lány, aki „túl sokat érez”, szeretném, ha tudnád, hogy mindez ajándék. Ne hagyd, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről. A szívedre hallgatni nem gyengeség, hanem bámulatra méltó tett. Mélyen szeretni és összhangban lenni az érzéseiddel nem hiba. Az egyik legszebb dolog a szerelemben és az egész világon is.

A szabályokat te alakítod. Ha valakinek terhesek az érzéseid, akkor ideje továbblépni. Találj valakit, aki pont úgy fogad el, ahogy vagy. Milyen szerelem az, ahol el kell nyomnod önmagad, hogy elfogadható legyél? Milyen párkapcsolat épülhet ilyen alapokra? És gondolj bele abba, hogy minél jobban elnyomod az igazi énedet, egyszer annál nagyobb erővel tör majd a felszínre.

Ne tedd ezt! Ne hasonulj meg csak azért, hogy „elfogadható” legyél. Inkább mutasd meg a világnak azt a kincset, ami te magad vagy!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *