LOADING

Type to search

Mozizom

A Sárkányok háza Magyarországon is uralkodik – ti nézitek?

Share

A Trónok harca mellékszála, ami Daenerys Targaryan uralkodása előtt 172 évvel játszódik azonnal kedvenc lett itthon is. Ti már láttátok a bevezető részt?

Az HBO új, saját gyártású sorozata, a Sárkányok háza Magyarországon az HBO Maxon debütált, minden idők legnézettebb HBO streaming tartalmaként, beleértve a sorozatokat és az egész estés filmeket is.

A magyar HBO PR vezetője, Pinczés-Pressing Ádám szerint: „A Sárkányok háza messze a legsikeresebb premierünk Magyarországon az HBO és az HBO Max történetében. Minden korábbi bemutató rekordját megdöntötte. Az első rész nézettsége minden előzetes elvárásunkat felülmúlta.”

Sárkányok háza első része egyszerre vált elérhetővé az HBO Max huszonegy európai országában Skandináviában, a Benelux államokban, Közép-Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten, közép-európai idő szerint hétfőn hajnali három órakor. A platformot a hajnali óráktól kezdve minden korábbinál többen látogatták, majd a látogatóforgalom hétfő este ért a csúcspontjára.

Az Egyesült Államokban a Sárkányok háza premierjét vasárnap este összesen tízmillióan nézték meg a lineáris HBO-n és az HBO Maxon, amely a legnagyobb közönség, melyet saját gyártású sorozat premierje elért az HBO történetében.

A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló tízrészes sorozat további epizódjai a következő kilenc hétfőn válnak majd elérhetővé. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans látható.

George R. R. Martin társalkotóként és executive producerként vett részt a sorozat létrehozásában. Ryan Condal a sorozat társalkotója, társ-showrunnere, executive producere és írója, Miguel Sapochnik a társ-showrunner, executive producer és rendező. További executive producerek: Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis és Ron Schmidt.

Olvasd el ezt is:

 

… és egyszer csak … ahogy jött, úgy véget is ért a Szex és New York újabb fejezete

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *