LOADING

Type to search

Élem

Hogyan felejtsd el azt, aki összetörte a szívedet?

Share

Nem lesz könnyű. Sőt, jó ideig piszok nehéz lesz. Ezt biztosan te is tudod. Ugyanakkor meg kell próbálnod. Hogyan? Kezdd el egyszerűen csak… élni az életed! Percről percre, napról napra …

Töltsd fel a naptáradat feladatokkal és új projektekkel. Foglald el magad, amennyire csak tudod, és ne feledkezz meg a töltődésről! Ha a munka esik jól, az is rendben van, de minden napban legyen legalább egy olyan tevékenység, ami jó érzéssel tölt el.

Sírj, amikor úgy érzed, szükséged van rá. Énekelj hangosan szerelmes dalokat, ha ki akarod adni magadból a feszültséget.

Vagy egyszerűen csak ülj le a kanapéra, és tarts egy kis szünetet. Tölts le egy játékot a telefonodra, és kockulj bele. Aztán vegyél a kezedbe egy könyvet vagy nézz meg egy szerelmes filmet. Nagyon egyszerűen: csak tedd azt, amire a lelked vágyik.

Haragudni szeretnél? Haragudj! Régi randevús emlékeken keseregnél? Tedd azt! Toporzékolj, ha ahhoz van kedved. Ülj a padlóra, és csapkodj párnát. Üvölts magzatpózban a sarokban, ha arra vágysz. Aztán kelj fel szépen, sminkeld ki magad, és menj ki az éjszakába.

Ismerkedj meg új emberekkel. Nem feltétlenül randevúzás céljából. Egyszerűen csak bővítsd az ismerőseid körét. Találj valakit, aki lefoglal a szórakoztató történeteivel vagy a vicceivel. Keresd az újdonság varázsát, és ébreszd fel magadban a kíváncsiságot.

Csinálj valami olyat, amit még soha. Legyél olyan, mint a gyermek, ami most először tapasztalja meg, milyen csodákat tartogat számára az élet.

Vagy dönts úgy, hogy péntek este inkább ágyban maradsz. Korán lefekszel, majd másnap reggel a hajnallal együtt ébredsz. Menj el sétálni a napfelkeltében, közben hallgass zenét, és gondolkodj el azon, mit reggeliznél szívesen.

De be is ülhetsz valahová. Nem kell rögtön hazamenned. Ne legyél egyedül, ha nem vágysz rá. Csak adj magadnak egy kis időt.

Merengj, ülj csendben, bambulj el a falevelek táncán, pihenj és érezd meg a lelked. Ő pontosan tudja, mire van szükséged ahhoz, hogy idővel végleg elfelejtsd azt, aki összetörte a szívedet.

Nem könnyen és nem azonnal.

De menni fog…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *