LOADING

Type to search

Élem

Ezért olyan nehéz elfelejteni egy Kos férfit

Share

Az egyik pillanatban még teljesen elégedett vagy az életeddel. Minden rendben van, és egyedül is jól érzed magad. El sem tudod képzelni, hogy beleszeress valakibe. Nem szeretnél senkit beengedni abba a biztonságos buborékba, amit felépítettél önmagad és az életed köré.

Aztán a semmiből megjelenik egy férfi, aki azonnal levesz a lábadról. Olyan természetesen mozog az életben, mint a sztárok a színpadon. Elkápráztat a könnyedségével, a karizmájával és a határozottságával. Már az első benyomás során mély nyomot hagy benned.

Képtelen vagy levenni a szemed az arcáról. A mosolyától megremegnek a lábaid. Beszéd közben elbambulsz a szája mozgásán. Talán nem is érted magad. Fogalmad sincs, mi történik. Jött egy hullám, ami felkapott, most pedig próbálsz nem elsüllyedni.

Rájössz, hogy téged akar. Látod, hogy mindent megtesz azért, hogy meg is kapjon. Minden figyelmét rád összpontosítja, és csak arra fókuszál, hogy végre a karjában tarthasson. Egy idő után rájössz, hogy veszélyes hullám ide vagy oda, te is ezt akarod.

A jelenléte túl erős, hogy figyelmen kívül tudd hagyni. Egyszerűen hatással van rád, kár is lenne tagadni. Túl kitartó, túl sok figyelmet szentel neked és túlságosan is azt érzed mellette, hogy elég jó vagy. Imponál a tudat, hogy te vagy az, akire szüksége van.

Annyira merész és magabiztos, hogy végül kilépsz a komfortzónádból. A biztonságos kis buborékod, amit kiépítettél, most üresen tátong, míg te a veszélyes hullámokat szeled. Van benned félelem, mégis úgy érzed, végre élsz. Ugyanakkor ott a tanácstalanság is, mert olyan szürreálisnak tűnik az egész.

Ilyen az, amikor egy Kos férfi kiveti rád a hálóját. Harcosnak született, ezért küzd azért, hogy mellette maradj. Tüzes szerető, mindig ki fogja mutatni, mennyit jelentesz neki. Vele a szerelem buzgó és szenvedélyes. Olyan, mint maga a tűzijáték.

Ő önmagát adja. Őszinte és igaz szeretet fűzi hozzád. Biztos lehetsz benne, hogy a szíve minden mély érzelme a tiéd. Ez teszi olyan felejthetetlenné a vele való románcot.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *