LOADING

Type to search

Élem

Munka és magánélet – tényleg lehetetlen fenntartani az egyensúlyt?

Share

Jönnek az őszi, hideg reggelek. Talán kicsit kedvetlenebbek leszünk, talán jobban szeretnénk a takaró alatt maradni. Mégis, menni kell. Hív a munka. De ilyenkor, amikor a hosszú nyár után elcsendesedünk egy kicsit a kérdés is gyakrabban merül fel: jó helyen vagyok?

Játsszunk!

Mondjon hangos igent minden alkalommal, amikor olyat lát a következő listában, ami az ön munkahelyén is megvan. Rugalmas munkaidő, családi fénykép az asztalon,
Facebook munkaidőben, kolléga cuki kutyája, céges jógatanfolyam, csendszoba, home office. Hányszor kiáltott fel? És mit szóltak hozzá a kollégái, hogy hangos igeneket kiabál?
A munkahelyek egy része számtalan csalafinta módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka és a magánélet egyensúly biztosításáról van szó. Kétségtelen, hogy mostanában, amikor a munkaerőpiacon a „megtartás az új toborzás”, felértékelődnek a feltöltődést, kényelmet, biztonságot nyújtó kedvezmények. Vagy éppen ellenkezőleg?

A munkahelyek merő számításból teremtenek otthoni körülményeket, hogy még több munkára bírják a dolgozókat? Ön mit gondol erről? Egy új kutatás, a „Dolgozz boldogabban” felmérés a hazai munkavállalók tapasztalatainak összegzésével keresi a választ a fenti kérdésekre.

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen róla, hogyan állnak a magyarok a munka-magánélet egyensúllyal. A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki! https://igydolgozolte.frequest.com/squest.php?did=f8FtCRURTsPRv7SwYC1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *