LOADING

Type to search

Élem

Te észreveszed az apró csodákat, amelyek körbevesznek?

Share

Annyira szép dolog a szerelem. A pillanat, amikor meglátjuk a másikat, és a szívünk nagyot dobban a mellkasunkban. A szívek kinyílnak egymás felé, és egy csodálatos utazás veszi kezdetét, ami mindössze egyetlen másodperc törtrésze alatt kezdődött.

Olyan szép, ahogy a lelkek egymásra találnak. Észrevétlenül választják ki egymást, és addig küzdenek, amíg felolvadhatnak egymásban. Mint amikor két ujj összeér, és végül egy kézfogásban egyesülnek.

Annyira szép beleszeretni az apróságokba. Ahogy a párunk szája mosolyra görbül, a felharsanó nevetésbe vagy az alig észrevehető ráncokba a szeme sarkában.

Fantasztikus érzés beleszeretni és csodálni a kis szokásait. Hogy csak tejjel tudja meginni a kávéját; hogy sosem eszik finomított szénhidrátot reggelire; hogy megveti az ágyat, amikor felkel reggelente; vagy ahogy a szenvedély lángra lobban a tekintetében, amikor a hobbijáról kezd el beszélni.

Jó érzés beleszeretni azokba a pillanatokba, amelyeket együtt töltünk. Beleszeretni a nyugalomba, amit a közös cselekvések hoznak el. Beleszeretni a késő nyári estékbe, amikor pokrócon ülve bámuljuk a csillagokat.

Imádnivaló, ahogy az élet lelassul és a világ zaja is elhalványul abban a pillanatban, amikor belenézünk egymás szemébe.

Annyira gyönyörű, ahogy beleszeretünk a másik ember lelkébe. A tökéletlen és tökéletes darabjaiba egyaránt. A kis furcsaságaiba, az érzékenységébe, ugyanakkor az erejébe is. Olyan szép az a perc, amikor a szerelmünk belátást enged a szíve rejtett kis zugaiba.

Az élet tele van ilyen értékes pillanatokkal. Olyanokkal, amelyek örömmel töltenek el; amelyek különlegessé teszik a mindennapokat. Pillanatokkal, amelyek elmélyítik a szeretetet, és amelyektől úgy érezzük, igazán benne vagyunk az élet áramlásában.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *