LOADING

Type to search

Lakom

Itt van az ősz, itt vannak újra a Spirit & Home illat gyertyák!

Share

Bár mi előszeretettel égetjük nyáron is, elismerjük, hogy a gyertyaszezon ősszel indul be igazán.Fűszeres italok, meleg pulóverek, Gilmore Girls – tedd teljessé az őszi hangulatot a Spirit & Home idei kollekciójával! Találd meg te is a kedvencedet!

 

HA NEM TUDSZ CSAK EGYET VÁLASZTANI: ŐSZI GYERTYA CSOMAG (MAXI MÉRET)

Itt a lehetőség, hogy megalkosd saját, személyre szabott gyertyaválogatásodat – ha nem tudsz, vagy nem akarsz csak egyetlen őszi illatot választani a lakásodba, rakj össze egy triót és tégy belőle egyet minden fontosabb helyiségbe.

FAHÉJIMÁDÓKNAK: CINNAMON FOREST (MAXI)

Az ősz neked is egyet jelent az almás pitével? Vagyis a sok-sok, illatos fahéjjal… Ha igen, ez a te gyertyád lesz!

 

KOFFEINFÜGGŐKNEK: COSY COFFEE HOUSE (MIDI)

Egy barátságos kis kávézóban felmelegedni egy bögre finom, forró itallal igazi őszi program. Vidd haza ezt a feelinget egy olyan gyertyával, amelyre egy komplett kávéház lett felfestve!

 

ÉDESSZÁJÚAKNAK: CARAMEL PUMPKIN LATTE (MAXI)

Ha a sütőtök nem lenne elég édes, adj hozzá egy kis karamellát, és halmozd az élvezeteket – ráadásul egy cuki kismókust is kapsz mellé.

ERDEI ÁLLATKÁK ÉS TEJESKÁVÉ: WHITE PUMPKIN COFFEE (MAXI)

Imádjuk, hogy ez a grafika egy komplett kis erdei fabulát mesél el nekünk – akárcsak a habos tejeskávé, ez is megmelengeti a lelkünket.

A TAVALYI ÉV KEDVENCEI: IT’S FALL, PUMPKIN! (MAXI)

2021-ben nagy kedvencünk volt dekorációs szempontból az apró tökökkel díszített, édes illatú gyertya, miért mondanánk le róla idén?

SWEATER WEATHER (MAXI)

…akárcsak a pulcsis időt hirdető, cuki rókák!

 

A teljes őszi kollekcióért kattints ide: ITT VAN AZ ŐSZ!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *