LOADING

Type to search

Élem

3 csillagjegy, akik állandóan túlgondolnak mindent

Share

A legjobbakkal is megesik néha, hogy túlgondolnak bizonyos dolgokat. Egyesek azonban határozottan többet csinálják ezt, mint mások. Íme három csillagjegy, akik jellemzően mindent túlgondolnak.

Skorpió

A Skorpió intuitív és titokzatos, ugyanakkor egy kicsit birtokló is. Annyira belemerül az érzései és mások szándékainak részleteibe, hogy a gondolatok villámként cikáznak a fejében. Épp ezért nehéz neki továbblépni. Gondolataikat épp úgy birtokolják, mint a partnereiket.

Szűz

A Szűz meglehetősen mély gondolkodású, ezért hajlamos elveszni a saját elméjében. Számtalan forgatókönyvet képes legyártani percek leforgása alatt. Nagyon kritikus csillagjegy, különösen önmagával szemben. Ráadásul perfekcionista is. Hihetetlenül óvatos mindenben, amit tesz vagy mond. Mihez vezet minden: a túlgondoláshoz!

Ikrek

Az Ikrek az egyik legintellektuálisabb és legérdekesebb csillagjegy. Ez egyszerre áldás és átok a számára, mivel ezek a tulajdonságok arra késztetik, hogy túlgondoljon… nagyjából mindent. Minden elképzelhető szögből meg akarják figyelni a helyzeteket, érzéseket, személyeket. Szerintük ez kell ahhoz, hogy a teljes képet láthassák.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *