LOADING

Type to search

Inspiráció

Maradj szingli, amíg nem találsz valakit, aki jól bánik veled

Share

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki hajlandó munkát tenni a kapcsolatba. Valakit, aki elég érett ahhoz, hogy elviselje a szeretettel járó felelősséget. Aki felismeri, hogy a lustaságnak nincs helye egy elkötelezett, komoly párkapcsolatban.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki jól bánik veled anélkül, hogy azért vállveregetést várna. Valakit, aki szerint megérdemled a jót, és mindent megtesz azért, hogy mosolyt lásson az arcodon.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki szívesen beszélget veled. Valakit, aki figyel a szavaidra. Valakit, aki abbahagyja a telefonja nyomkodását, amikor belépsz a szobába, mert csak veled akar foglalkozni.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki megbecsül. Aki szívesen mutat be a barátainak. Aki szeret együtt vacsorázni veled és a családjával. Valakit, aki bevon az életébe.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki odafigyel arra, amit te szeretnél. Aki nem tervez meg mindent nélküled. Aki megkérdez, mit szeretnél csinálni a hétvégén, mielőtt önhatalmúlag döntene.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki annyit tesz érted, mint te érte. Aki megérti, hogy a kapcsolatok kétirányúak, és soha nem szabad hagyni egyoldalúvá válni. Valakit, aki felismeri az érzékeidet, és gondoskodik róla, hogy te is felismerd őket.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki kifejezi a szeretetét. Valakit, aki megmutatja, mennyire becsül és tisztel téged. Aki gondoskodik rólad.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki apró kedvességeket tesz érted. Aki reggeli üzenetet hagy neked, meglep egy csésze kávéval, vásárolni megy, amikor te el vagy havazva és leveszi a válladról a terheket. Valakit, aki nem nyugszik, amíg ki nem választja neked a tökéletes ajándékot, mert te a legjobbat érdemled.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki még a nehéz napjaidon is melletted van. Valakit, aki vigasztal, bátorít, és olykor csak hagyja, hogy kisírd magad. Aki felajánlja a segítségét, és akire tényleg számíthatsz bármilyen körülmények között.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki tesz azért, hogy örömteli legyen a párkapcsolatotok.

Olvasd el ezt is:

Van előnye a hosszú ideig tartó szinglilétnek, még ha most nem is úgy tűnik …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *