LOADING

Type to search

Budapest Eszem-iszom

Buborék Brunch, a reggeliző minifesztivál, ami felpezsdít!

Share

Azt mondják a délelőtti étkezések a legfontosabbak… Ha a tudomány nem is ért ezzel mindig egyet az biztos, hogy egy varázslatos környezetben elfogyasztott étel, mellé egy finom pohár pezsgő a megengedhető luxus, ami jár neked is.

Az idén 140 éves Törley Pezsgőmanufaktúra most egy különleges helyszínre invitál, fantasztikus kínálattal.

Képzeld el, hogy gyönyörű környezetben, egy hatalmas, 140 éves pincészet udvarán reggelizel vasárnap, és a számos választható finomság mellé egy kiváló pezsgőt kortyolgatsz …

Olyan mintha egy fim első jelenete lenne ugye? Van egy jó hírünk, ahhoz hogy Te is átéld ezt a varázslatos élményt, nem is kell messzire menned, mivel ismét az idén 140 éves Törley Pezsgőmanufaktúra ad otthont a IV. Buborék Brunchnak.

Immár negyedszerre reggelizhetsz és találkozhatsz egy helyen a legmenőbb reggeliző helyekkel, kávézókkal és csúcs minőségű Pezsgőkkel, Prosecco-kal, és persze Champagneokkal. A Buborék Brunch története tavaly kezdődött, amikor Zsolti és Zoli, a két főszervező megálmodták és megvalósították az első rendezvényt.

A siker nem váratott magára, azóta minden rendezvényen egyre több látogató keresi fel a nagy múltú Pezsgőmanufaktúra udvarát, ahol minden alkalommal átélhetik a fantasztikus reggeli és pezsgő párosítások lenyűgöző ízvarázsát, kiváló kávékkal kezdhetik a reggelt, és egy kicsit megállíthatják az időt egy pohár pezsgő mellett a pázsitra kihelyezett babzsákokon megpihenve.

A kiváló reggelik nem lehetnek teljesek buborékok nélkül, ezért minden étterem úgy készíti el ételeit, hogy a megálmodott brunch fogások passzoljanak a pezsgőkhöz.

“A Buborék Bárban a Limózával (pezsgőlimonádé) megidézzük a nyár hangulatát. Színpadunkon lesz látványfőzés, ahol elleshetitek a reggeli készítés fortélyait. Ezt streamingelni is fogjuk, hogy visszanézhető legyen és esetleg azok is megtekinthessék akik nem tudnak velünk tartani.” – mondták el a szervezők.

Készítsd el a Brunch legkreatívabb fotóját, vegyél részt a Buborék Brunch fotópályázatán és legyen akár a tiéd egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató a Canon jóvoltából!

A hangulat fokozásáról most is DJ gondoskodik.

A részletes programról a Törley Pezsgőmanufaktúra weboldalán tájékozódhattok, jegyet pedig itt tudtok váltani az eseményre. A belépőjeggyel nemcsak a Buborék Brunchon tudtok részt venni, de a látogatóközpontot is megtekinthetitek, valamint a megadott időpontokban vezetett pincesétákon is részt vehettek. A jegy mellé Törley pezsgőspohár és ajándék welcome-pezsgő is jár.

Az isteni brunch-ot biztosító reggelizőhelyek:

 •  KicsiZso/Garzon
 •  Venison Gusto Premium Smoked Product
 •  Lemming Bagel
 •  Cinnamon Buda

A remek kávéért felelősek:

 •  Kappu Specialty Coffee
 •  Melbourne Coffee Tour

Az italokat biztosítják:

 •  Buborék Bár
 •  Törley
 •  François
 •  Hungaria
 •  Mionetto
 •  Champagne Laurent-Perrier

Vedd meg jegyedet mielőbb online a Pezsgőwebshopon!

A belépőjegy tartalmaz:

1 db Törley Pezsgőspoharat, valamint egy pohár welcome pezsgőt
A látogatóközpont egyéni megtekintésének lehetőségét
Vezetett pincesétát megadott időpontokban

Néhány hasznos információ:

Amennyiben kocsival érkeznél – amellett hogy alkoholmentes pezsgőt is találsz kínálatunkban- jó ha tudod, parkolni csak az utcán tudsz, és a parkoló helyek korlátozottan állnak rendelkezésre.

Sajnos négylábú kedvencedet otthon kell hagynod, ugyanis a Pezsgőmanufaktúra területén, a hétköznapokon pezsgők készülnek, így üzemi területnek minősül.

A belépők száma korlátozott egy időben ezer főnél többen nem tartózkodhatnak a rendezvény területén.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *