LOADING

Type to search

Élem

5 ordító jel, hogy valakire csak az energiádat pazarlod…

Share

Vannak olyan emberek, akik nem érik meg az energiabefektetést és a figyelmet. Jó ha tudod, hogy kiket engedsz közel magadhoz.

  1. Azok az emberek, akik mindenkit kibeszélnek. Még akkor is elmondanak neked mindent, ha nem kérdezed vagy nem érdekel. Folyton másokról szónokolnak, bírálják a szomszédtól kezdve a főnöküket, neked pedig hallgatnod kell. Ez nemcsak azért probléma, mert tiszteletlenség és bizony határátlépés, amit talán érdemes lenne kommunikálnod. Az is gond, hogy ha másokkal így viselkednek, akkor valószínűleg téged is kibeszélnek.
  2. Vannak bizonyos emberek, akiket senki sem kedvel. Még a közvetlen családtagok vagy a munkatársak sem. Talán azt hiheted, hogy ez csupán túlzás, ugyanakkor sokszor az ellenkezője bizonyosodik be. Valószínűleg alapos oka van, hogy senki sem szeret velük lenni.
  3. Érdemes távol tartani magadat azoktól is, akik szerint minden exük őrült. Ez a kijelentés általában róluk szól, és nem az exről. Egyrészt vagy vonzzák a mérgező embereket, vagy ők maguk a forrásai a károknak, esetleg mellettük válik valaki mérgezővé. Ez az érmének egy olyan oldala, amit nagyon kevesen vizsgálnak meg. Mindenesetre: nem normális, ha valaki mindenkit gyűlöl, akit valaha szeretett. Néha az emberek túlnőnek egymáson és továbblépnek. Ilyen az élet. Ha azonban valaki ennyire erős negatív érzéseket hordoz a múltjában lévő emberek iránt, azt talán érdemes elkerülni.
  4. Az utolsó pillanatban folyamatosan lemondanak mindent. Miközben te számítasz rájuk egy program vagy bármi más miatt. Ez bizonyos embereknek szokása, és észre sem veszik, mit csinálnak. Megmagyarázzák maguknak, hogy jogos a visszakozás, ugyanakkor ez akkor sem fair. Főleg nem az utolsó pillanatban. Még annak ellenére sem, ha a másik fél szociális szorongás miatt hanyagolja mindig a programokat. Fontos türelmesnek és megértőnek lenni, ugyanakkor – ha ez neked terhes – határt húzni és továbblépni is.
  5. Dühösek lesznek vagy eltűnnek, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnék. Legyen szó arról, hogy őszinte vagy velük vagy épp meghúzod a határaidat. Ők azok az emberek, akik látszólag kéréseket intéznek feléd, de valójában követeléseket fogalmaznak meg, ami, ha nem teljesül, robbannak. Nem állnak készen arra, hogy olyan ember barátai legyenek, aki képes kiállni magáért, nyitott és őszinte. Ne pazarold az idődet valakire, aki nem tudja kordában tartani a gyermeteg viselkedését.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *