LOADING

Type to search

Mozizom

5 Netflix sorozat, amit érdemes ledarálni idén ősszel

Share

Az ősz nem csak az olvasás, de a sorozat – és filmnézés szezonja is. Ha te is szereted a TV előtt tölteni a nyugodt estéket, akkor nézd meg ezt az 5 ismert és kevésbé ismert gyöngyszemet a Netflix kínálatában, hidd el, megéri időt szánni rájuk!

A GESZTENYEEMBER

Soren Sveistrup azonos című regéyéből készült ez a skandináv krimisorozat, ami nem csak rendkívül  hátborzongató gyilkosságokat próbál kibogozni, de csodálatos őszi tájakon is járhatunk Dániában a szereplőkkel.

 

NE HIGGY A SZEMÉNEK!

A cikk írójának egyik kedvenc misztikus thrillerét adaptálták ebben a sorozatban és bizony, kifejezetten jól sikerült. Ha semmi másért, a végső nagy csavarért mindenképp érdemes végignézi, le fogtok esni a székről!

STRANGER THINGS

Nem valószínű, hogy létezik még ember, aki nem hallott erről a sorozatról, de ha például eddig te is ellenálltál, titkon viszont fontolgattad, hogy belekezdj, azt ajánljuk, ne habozz tovább, nem érdemes lemaradni az élményről, irány Hawkins és a 80-as évek!

KITZ TITKAI

Ez a nagyon mai, rendkívül aktuális problémákkal foglalkozó sorozat talán már egy kicsit a télre is hangol, mivel egy síparadicsompan játszódik az Alpokban – ahol csak a hó csillog,a felszín alatt mocskos kis titkok bújnak meg.

MINDHUNTER – MIT REJT A GYILKOS AGYA

Az abszolút kedvenc, az etalon, a zsenialitás mesterfoka – némi elfogultság biztosan van bennünk, de David Fincher sorozatát az FBI viselkedéstudományi osztályának megalakulásáról, amely betekintést nyújt  a világ leghírhedtebb sorozatgyilkosainak elméjébe, nem lehet másnak nevezni, csak morbidan lenyűgözőnek. Ha érdekel a kriminálpszichológia, ezt a három évadot neked forgatták le!

 

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *