LOADING

Type to search

Élem

Ilyen férfira van szükséged a születési hónapod szerint

Share

A csillagvizsgálat mindig jó játék! Nézzük mit mond most?

Január

Egy olyan pasira van szükséged, aki lépést tud tartani az ambiciózus, szorgalmas természeteddel. Valakire, aki nem egyszerűen büszke a sikereidre, hanem hajlandó és képes felvenni veled a tempót a fejlődésben.

Február

Várj arra a férfira, aki türelmes és kíváncsi mindenre, ami veled kapcsolatos. Meglehetősen kiszámíthatatlan jellem vagy: egyik percben kalandvágyó és tüzes, a másikban pedig csendes és elmélkedő. A tökéletes férfi számodra olyan, aki szereti a személyiséged minden oldalát: a nyugodtat épp úgy, mint a tüzeset.

Március

Olyan férfi kell neked, aki úgy gondoskodik rólad, ahogy te róla. Őszinte, megfontolt és együttérző ember vagy, ezért fontos, hogy a párod tisztelje ezeket a tulajdonságaidat. Megérdemelsz valakit, aki végre téged helyez előtérbe, ahogy te is magad elé helyezel mindenki mást.

Április

Várj arra a férfira, aki beleszeret a ragyogásodba. Lehet, hogy a múltban néhány pasit letaglózott az erős, sugárzó személyiséged, de ez nem azt jelenti, hogy baj van veled. Ők mindössze nem voltak hozzád valók. Az igaz párod azonban kellően magabiztos, határozott, mégis elfogadó ahhoz, hogy mellette biztonsággal tudd kifejezni magad.

Május

Neked egy olyan férfira van szükséged, aki képes alkalmazkodni a tempódhoz. Egy koncentrált és elkötelezett személyiség vagy, aki mindent megtesz azért, amiben szenvedélyesen hisz. Jó, ha a pároddal ezen a szinten is tudtok kapcsolódni.

Június

Számodra a megfelelő férfi hajlandó érzelmileg is nyitott és sebezhető lenni. Hiszen te is ilyen ember vagy. Teljesen természetes, hogy szeretnéd, ha a párod is hasonló beállítottságú lenne, miközben a személyiségetek egy bizonyos része azonban épp a különbözőségekkel tudja kiegészíteni egymást.

Július

Olyan férfi illik hozzád, aki nyitott és barátságos, mint te. Fontos, hogy elég magabiztos legyen, jól érezze magát veled. A korlátokat kevésbé bírod, ezért amellett fogsz otthonra találni, aki nem érezteti veled, hogy „túl sok lennél” vagy „le kellene végre csillapodnod”.

Augusztus

Az igazi azt mondja, amit hallanod kell, és nem azt, amit hallani szeretnél. Vezető beállítottságú, őszinte ember, aki ugyanakkor csodál és elismer téged. Tisztel, felnéz rád, és ezt nem is rejti véka alá. Egy kiegyensúlyozott, egyenletes kapcsolat való neked, amit egy támogató férfival lehet megteremteni.

Szeptember

Az igazi imádja a tudás, a tapasztalás és a növekedés iránti szenvedélyedet. Soha nem akarod abbahagyni a tanulást, ami elvesz egy bizonyos mennyiségű időt az életedből. Ő azonban elnézi ezt neked, sőt addig ő maga is éli az életét. Ugyanakkor az érzelmek kimutatása nehezen megy, ezért a tökéletes férfi olyan, aki elég bátor mélyre ásni veled önmagadban.

Október

Várd meg azt a férfit, aki soha nem veszi természetesnek a kedvességet és a szeretetet. Annyi melegséget adsz, ideje, hogy viszonozzák. Megérdemelsz egy olyan férfit, aki fogja a kezed, megcsókolja és biztosít a támogatásáról. Ő lesz az, aki örömet ad az életedhez, nem pedig fájdalmat.

November

Számodra a Nagy Ő egy olyan férfit takar, aki képes látni az igaz valódat. Rendkívül koncentrált, szorgalmas és kreatív vagy, de néha csendes és visszafogott is tudsz lenni. Megérdemled azt a férfit, aki szereti a lendületes oldaladat, ugyanakkor időt és energiát szán arra, hogy még több részedet megismerje.

December

Várj arra a párra, akivel szórakozás az élet. Ragyogó és játékos személyiséged van, ezért egy olyan férfi illik hozzád, aki még több jókedvet tesz hozzá az életedhez. Szóval találd meg azt az embert, aki imád tréfálkozni veled, akivel harsányan nevethettek és élvezhetitek az életet.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *