LOADING

Type to search

Üzemeltetői adatok:

Üzemeltetői adatok:
Natural Grooming Kft.

Adószám:25558249-2-42

Nyilvántartási szám: 50094897
Elérhetőség: goodstuffmagazin@gmail.com
A kapcsolattartó személy neve: Hidasi Judit

A szerződés nyelve: magyar

További tájékoztatási kötelezettségek:
Webáruházunk kínálata: kozmetikumok, lakberendezési termékek, textil – és műanyag áru

Rendelési információk és a rendelés menete:

Házhoz szállítás esetén a szállítási információk menüpont alatt megadott feltételek szerint adjuk át a szállítónak.
A rendelésről a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld a vásárlónak a megrendeléskor feltüntetett e-mailcímre.

Hibásan leadott rendelés, illetve hibásan vagy sérülten teljesített kiszállítás esetén, kérjük jelezzék a megadott e-mail címen.

A megrendelt termékek kifizetése utánvéttel vagy átutalással teljesíthető.

Hibás termékeket indokolt esetben számla ellenében cserélünk.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a feladási címre, és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék (termékek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján részletesen az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Adatkezelési információk

A Natural Grooming Kft.  a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelve gondoskodik weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatok biztonságáról, azok biztonságos kezeléséről, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket,illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok védelmének érvényre juttatásához szükségesek.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Natural Grooming Kft-hez hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Natural Grooming Kft. az ügylet jellege által meghatározott adminisztrációs célból nyilvántartsa, kezelje, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja,valamit szállítási partnerének továbbítsa.

Az adatokat az érintett írásban benyújtott – kifejezetten erre irányuló – kérésére töröljük az adatbázisból.
Az adatkezeléssel kapcsolatos jogainak esetleges megsértése esetén az adatkezelő székhelye szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.

Natural Grooming Kft.  adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-87588/2015

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. Kérjük ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. A felhasználó az Általános szerződési feltételek elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a regisztrációkor megadott személyes adatait az oldal kezelője az Adatkezelési szabályzatban foglaltak szerint felhasználja.

A webáruház 0.00-24.00 óráig üzemel. Megrendelését bármely időpontban leadhatja. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 08.00-tól 17:00 óráig történik. Minden megrendelést legkésőbb a megrendeléstől számított második munkanapon 17.00 óráig feldolgozunk. Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben megtalálható rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban.
Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaküldés díja a megrendelőt terheli.

Adatkezelési szabályzat

I. Adatkezelés alapelvei

  1. Regisztráció csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a Vásárló elfogadja jelen Adatkezelési Szabályzatban foglalt feltételeket.
  2. Az adatok védelméről, az adatkezelés és adattovábbítás szabályairól, valamint az üzleti titok védelméről az alábbi jogszabályok rendelkeznek:

(a) 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (b) 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

(b) 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

(c) 2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről;

(d) 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről.

  1. A kezelt adatok köre:

(a) a vásárló neve;

(b) a vásárló lakcíme;

(c) a vásárló azonosítója;

(d) a vásárló telefonszáma;

(e) a vásárló e-mail címe.

A szolgáltatás használata során a szolgáltató illetve adatfeldolgozója rögzíti a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és a megtekintett oldal címét – technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából. Az adatokat a szerver 6 hónapig tárolja

  1. A személyes adatokat a www.africanspa.hu weboldal felhasználóinak azonosítása, elektronikus tájékoztatás (hírlevél), folyamatban lévő nyereményjáték és a kapcsolatfelvétel érdekében kezeli, amelyek elengedhetetlenek a weboldalon keresztül történő sikeres vásárlás megvalósításához.
  2. Felhasználó az Általános Szerződési FeltételekRegisztráció pontjában nyilatkozik személyes adatainak felhasználásáról.

III. A személyes adatok kezelésének és továbbításának jogcíme

  1. Jogszabályon alapuló adatkezelés: Az adatkezelést megengedő, illetőleg kötelezően előíró jogszabályi rendelkezés.
  2. Közreműködők, valamint hatóságok részére történő adattovábbítás: A II.1 pont szerinti adatok átadhatók:

(a) azoknak, akik a szolgáltató megbízása alapján a számlázást, a forgalmazás kezelését illetve az ügyfél-tájékoztatást végzik;

(b) a számlázási és forgalmazási jogviták rendezésére jogszabály alapján jogosult szervek részére;

(c) továbbá az arra jogosult nyomozó hatóság, ügyészség, bíróság, valamint nemzetbiztonsági szolgálat kérelemére törvényben meghatározott feladatai ellátásának biztosítása céljából;

(d) a Magyar Nemzeti Bank-nak bennfentes kereskedelem, piacbefolyásolás, engedély nélküli szolgáltatás végzése ügyében, illetve vállalatfelvásárlásra vonatkozó szabályok betartásának ellenőrzése érdekében indított eljárás keretében (csak a személyes adatok törvényben meghatározott körét érinti);

(e) A jelen III.2 pont alapján átadott adatokkal kapcsolatban az adatokat átvevőket Natural Grooming Kft-vel azonos titoktartási kötelezettség terheli.

  1. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-87588/2015.

IV. A dobozban szerepő termékek minőségi és forgalmazói vonatkozásai

A Good Stuff Box csomagküldő szolgáltatás, amelybe a vásárló szabad akarata alapján válogatja össze a kívánt termékeket. Partnereink forgalmazói jogaiért, a termékek minőségéért és a csomagolásokon feltüntetett hiányosságokért, esetleges szavatossági problémákért nem vállalunk felelősséget, ez Magyarországon minden esetben a gyártó és a forgalmazó felelőssége.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseket, és hiányossággal kapcsolatos problémákat minden esetben a termékek forgalmazójának közvetítjük. A Good Stuff Box ezeknek a rendezésében nem vesz részt.